BMW otkrio "gran kupe" koncept u Pekingu

Bez autora
Apr 30 2010

Kompanija BMW predstavila je na Salonu automobila u Pekingu svoj novi koncept, atraktivni "gran kupe". Premijerno prikazivanje automobila održano je van kompleksa sajma, na privatnom prijemu, a dizajner automonila Adijan van Hujdonk i predsednik kompanije BMW Norbert Rajthofer zajedno su otvorili vrata koncepta. Inače, "gran kupe" je svojevrstan odgovor na "mercedes-benc CLS", a trebalo bi da popuni BMW-ovu paletu modela između "serije 5" i "serije 7".Za sada nema podataka o performansama automobila, a takođe nema ni informacija o eventualnoj komercijalnoj proizvodnji ovog modela.

BMW otkrio "gran kupe" koncept u PekinguKompanija BMW predstavila je na Salonu automobila u Pekingu svoj novi koncept, atraktivni "gran kupe".

Premijerno prikazivanje automobila održano je van kompleksa sajma, na privatnom prijemu, a dizajner automonila Adijan van Hujdonk i predsednik kompanije BMW Norbert Rajthofer zajedno su otvorili vrata koncepta.

Inače, "gran kupe" je svojevrstan odgovor na "mercedes-benc CLS", a trebalo bi da popuni BMW-ovu paletu modela između "serije 5" i "serije 7".

Za sada nema podataka o performansama automobila, a takođe nema ni informacija o eventualnoj komercijalnoj proizvodnji ovog modela.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik